Hodnocení firmy VMR CZ, s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
david.pospisil
7.12.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vašek
14.11.2017
*
*
*
*
*

Cigaretu od vapour 2 mám už necelý rok. Během té doby co jí kouřím jsem zjistil že má nějakou horší baterii. Vzhledem k tomu že jsem jí měl pořád v zářuční době, tak jsem zavolal do obchodu kde to bylo velmi rychle vyřešeno bez problému a baterka mi byla vyměněna. Musím říct, že díky tomuhle rychlému a vstřícnému jednání jsem nad tímto obchodem nezanevřel. Jinak je cigareta bez problému.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pepa
20.10.2017
*
*
*
*
*

Musím říct, že jsem se setkal po dlouhé době s opravdu rychlou objednávkou, která proběhla bez problému. Vybral jsem na eshopu elektronickou cigaretu sobě a před měsícem jsem objenával i přítelkyni protože byla uchvácená vrozem květin, která je na standart kitu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
maroš
6.9.2017
*
*
*
*
*

Hledal jsem docela dlouho něco s čím budu upřímně spokojený. Mám vapour 2 přes půk roku a je to pro mě odpočinek a relax když si ji můžu pokuřovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
JohnyNejedly
19.6.2017
*
*
*
*
*

Vapour 2 kouřím už cca půl roku, jsem na vaporizéru, kterej mě překvapil svojí velikostí a přitom i výkonností. Po dlouhý době jsem spokojený s tím co jsem si objednal a zůstanu u toho. Tím se mi potvrzuje, že je dobrý se novinek nebát, ale zkoušet je.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Katka
19.5.2017
*
*
*
*
*

Dostala jsem jí od přítele k narozeninám před pár měsíci. Už jsem si musela projet webovky a objednala si další příchutě. Baví mě ta rozmanitost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Will.K
16.2.2017
*
*
*
*
*

Pro mě dostačující elektronická cigareta. Nechtěl jsem nic levnýho ani naopak, tady jsem pořídil podle svých představ. Pro nováčky doporučuji navštívit obchod, můžete je tam vyzkoušet nebo si nechat poradit. Mně se hned líbilo rychlý sestavení a obsluha cigarety, stačilo akorát našroubovat, nabít a bylo to.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
liska.vlastik
28.11.2016
*
*
*
*
*

Na cigaretu jsem narazil, když jsem projížděl stránky elektronických cigaret a všechny mi přišly docela stejný s plastovou konstrukcí. Vapour 2 mi přišla jiná, objednal jsem si jí a nelituju ničeho. Nejspíš elektronické cigarety fungují stejně, ale překvapilo mě pár doladěných detailů, jako třeba bezpečnostní prvek na předávkování nikotinem. Jinak komunikace s obchodem bezproblémová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Pod vodovodem 519/4
  • Praha 5 - Jinonice
  • 158 00
  • mapa

Kontaktní osoby